Εγγραφή στο Μητρώο Εθελοντών

  Μακριά ή κοντά, η πόλη σου σε χρειάζεται!
  Δεν περισσεύει κανείς...

  Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι πολίτες άνω των 18 ετών.

  Ας αξιοποιήσουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που κατέχει ο καθένας μας ώστε η εθελοντική μας προσφορά να δρα πολλαπλασιαστικά για το καλό της πόλης. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο Δήμος Σαλαμίνας αποδεικνύει ότι η αυτοδιοίκηση είναι υπόθεση και των πολιτών. Επιδίωξή μας είναι οι εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο να διατηρήσουν την αυτονομία και την αυτοτέλειά τους, αλλά και οι μεμονωμένοι εθελοντές να βρουν ένα οργανωμένο πλαίσιο δράσεων, με συγκεκριμένα καθήκοντα όπου μπορούν να συμμετέχουν.

  Εγγραφή στο Μητρώο Εθελοντών

  Στην ακόλουθη φόρμα, μπορείτε να εγγραφείτε στο Μητρώο Εθελοντών του Δήμου Σαλαμίνας

  Εάν κάνετε την αίτηση από φορητή συσκευή (π.χ. Smartphone) γυρίστε τη συσκευή σας κατά 90° (οριζόντιος προσανατολισμός) για να εμφανιστούν όλα τα πεδία.
  Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

  Παρακαλούμε επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να στηρίξετε τις δράσεις του Δήμου Σαλαμίνας

  Αμέσως μετά την επιτυχή καταχώρηση της Ηλεκτρονικής σας Αίτησης, θα παραλάβετε ένα Email που θα σας ενημερώνει πως εντός 14 ημερών θα πρέπει να μεταβείτε αυτοπροσώπως στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας, με την Αστυνομική Ταυτότητά σας και μία έγχρωμη φωτογραφία όπου και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία (ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 2132027403). Σε περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να μεταβείτε, η αίτησή σας ακυρώνεται αυτόματα μετά την πάροδο 14 ημερών. Παρόλα αυτά, όμως, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εκ νέου αίτηση, εφόσον το επιθυμείτε.